Partners

GoodPlanet

Sinds 1997 inspireert GoodPlanet Belgium jong en oud om zich in te zetten voor een duurzame samenleving, door expertise te delen en positieve acties te ondernemen.
GoodPlanet ontwikkelt en begeleidt projecten, vormingen en lespakketten rond alle duurzaamheidsthema's (consumptie en afvalbeheer, energie en klimaat, mobiliteit, natuur en biodiversiteit, samenleven, voeding en water).
De organisatie richt zich daarbij in de eerste plaats naar kinderen en jongeren. Jaarlijks sensibiliseren de educatief medewerkers meer dan 300.000 kinderen en jongeren. GoodPlanet is eveneens partner van bedrijven die actief hun maatschappelijke rol opnemen en zet sensibiliserende acties op naar een breed publiek. Zo worden jaarlijks ook 50.000 volwassenen bereikt. Naast deze aanzienlijke impact op individueel en groepsniveau (bedrijven, scholen, verenigingen en openbare besturen), streeft GoodPlanet ook naar een meer structurele impact op onze maatschappij. De creatieve ideeën van GoodPlanet inspireerden al menig beleidsmaker.

Méér info: www.goodplanet.be

Thon Hotels

Thon Hotels is zich ten volle bewust van het feit dat de natuurlijke bronnen niet onuitputtelijk zijn en van de inpact van de sector op het milieu. Om die impact te counteren heeft Thon hotels werk gemaakt van een milieupolitiek die er op gericht is de voetafdruk te verkleinen, zonder daarbij in te boeten aan kwaliteit.

Méér info: www.thonhotels.be
 

die Keure

Met meer dan 70 jaar ervaring in uitgeven en drukken is die Keure een toonaangevend bedrijf met Vlaamse roots waarvan de wortels ondertussen al over de landsgrenzen heen reiken.
Doorheen alle afdelingen stroomt onze passie voor het vak. Ons vakmanschap en onze ervaring, dat is onze sterkte. Maar leren is groeien. Daarom houden we in functie van de kwaliteit steeds onze ogen open voor u. Om zelf te groeien, maar vooral om u te doen groeien.

Méér info: www.diekeure.be

OSMO meststoffen

OSMO creëert het ideale evenwicht tussen plant en bodem. De meststoffen, potgronden en bodemverbeteraars halen het beste uit de tuin. En de grondstoffen van deze producten komen zelf grotendeels voort uit de natuur.
Dankzij deze symbiotische relatie vullen OSMO en de natuur elkaar perfect aan. Dit wordt gesymboliseerd door twee groene blaadjes die, net zoals yin en yang, elkaar aanvullen in een eindeloze draaibeweging. Dat is de cyclische aard van de natuur en een reminder voor de ecologische verantwoordelijkheid die wij allen dragen. Vanuit de focus op het essentiële werd het gamma van OSMO dan ook bewust uitgepuurd tot een essentieel assortiment van hoogkwalitatieve producten. Zowel tuinliefhebbers als professionele gebruikers zullen hun gading vinden in dit totaalconcept.

Méér info: www.osmo.be