We waren groen, gezond, maar vooral gezellig!

Een dikke duim voor onze kleuterschool die al enkele jaren actief werkt aan een groene (kleuter)school, maar zeker dit jaar verdient de lagere school ook een pluim! Voor de eerste keer met ,Zie ze groeien' meegedaan en we hebben al meteen 5 sterren verdiend! Maar we denken ook aan jullie: Bedankt om ons zo te steunen met wat we doen! Dankzij jullie stemmen, werden we tweede bij de fotowedstrijd en hebben we 50 brooddozen verdiend, waar we zeer tevreden mee zijn! In september volgt er zelfs NOG een verrassing! SPANNEND! Om iedereen te bedanken heeft de kleuter- en lagere school fijn samengewerkt om een reuze buffet samen te stellen en jullie te trakteren op een gezond hapje. Hopelijk heeft het gesmaakt! Op naar een nog groener, nog gezonder en (als het gaat) NOG gezelliger schooljaar!
Voor meer foto's:

http://www.bsstation.be/we-waren-groen-gezond-maar-vooral-gezellig

Reacties